Premium Paket

40 (+ budžet za poklon)

Usluga uključuje osmišljavanje, kupovinu/izradu i dostavu personaliziranog poklona i čestitke te dostavu iznenađenja.

Upitnik

Ovim upitnikom želimo upoznati osobu koju želite iznenaditi kako bismo osmislili savršen poklon. Molimo Vas da popunite sve što znate, a ako odgovore na neka pitanja ne znate ili ih ne želite otkriti, ostavite ih praznima*.
Potrebno Vam je svega nekoliko minuta, a sve ostalo odradit ćemo mi. Ako Vam je jednostavnije, možete nam najvažnije podatke javiti i telefonski porukom, ili dogovoriti sastanak uživo (preporuka za važnije poklone ili iznenađenja).
Kad zaprimimo odgovore, poslat ćemo Vam prijedloge poklona, a nakon što sve dogovorimo, realizirat ćemo i dostaviti poklon na željenu adresu.

Vaš Poklon Express

 

* Rok za narudžbu personaliziranog poklona je minimalno 5 dana prije željenog termina dostave na području Zagreba
* Želite li da realiziramo neki od navedenih paketa u roku manjem od 5 dana, usluga se plaća dvostruko. Isporuka u ostale gradove ovisi o radu dostavne službe. Paketi u pravilu stižu 1-2 radna dana nakon dogovora i slanja, no vikendom dostavna služba ne radi.

 
 

Hobiji i slobodno vrijeme

 

Osobnost i karakteristike

 

Želje i mogućnosti

 

Posebne napomene

Ako trošak snosi pravna osoba

 

* NAPOMENA: U slučaju nezadovoljstva uslugom, vraćamo cjelokupni iznos budžeta za poklon te 50 posto cijene usluge

  • Budžet: 0 
  • Cijena usluge: 40 
  • Ukupno: 0 
Kategorija: Oznaka:

Opis

Cijena usluge agencije je 500 kn, a uključuje osmišljavanje, kupovinu/izradu personaliziranog poklona i čestitke te dostavu iznenađenja (naročito pogodno za one koji ne mogu biti sa slavljenikom na važan dan – iznenadit ćemo ga mi u Vaše ime). Cijena poklona nije uključena – kreiramo ga ovisno o budžetu kojeg naznačite.