Poslovni paket

30 (+ budžet za poklon)

Usluga uključuje osmišljavanje, kupovinu/izradu i dostavu personaliziranog poklona za poslovnog partnera, kolegu ili klijenta.

Upitnik

Ovim upitnikom želimo upoznati osobu koju želite iznenaditi kako bismo osmislili savršen poklon. Molimo Vas da popunite sve što znate, a ako odgovore na neka pitanja ne znate ili ih ne želite otkriti, ostavite ih praznima*.
Potrebno Vam je svega nekoliko minuta, a sve ostalo odradit ćemo mi. Ako Vam je jednostavnije, možete nam najvažnije podatke javiti i telefonski porukom, ili dogovoriti sastanak uživo (preporuka za važnije poklone ili iznenađenja).
Kad zaprimimo odgovore, poslat ćemo Vam prijedloge poklona, a nakon što sve dogovorimo, realizirat ćemo i dostaviti poklon na željenu adresu.

Vaš Poklon Express

 

* Rok za narudžbu personaliziranog poklona je minimalno 5 dana prije željenog termina dostave na području Zagreba. Isporuka u ostale gradove ovisi o radu dostavne službe. Paketi u pravilu stižu 1-2 radna dana nakon dogovora i slanja, no vikendom dostavna služba ne radi.

 

Osnovni podaci o osobi za koju osmišljavamo poklon/iznenađenje

 

Hobiji i slobodno vrijeme

 

Osobnost i karakteristike

 

Vaš odnos

 

Želje i mogućnosti

 

Posebne napomene

Ako trošak snosi pravna osoba

 

* NAPOMENA: U slučaju nezadovoljstva uslugom, vraćamo cjelokupni iznos budžeta za poklon te 50 posto cijene usluge

  • Budžet: 0 
  • Cijena usluge: 30 
  • Ukupno: 0 
Kategorija: Oznaka:

Opis

Cijena usluge agencije je 30 EUR, a uključuje osmišljavanje, kupovinu/izradu i dostavu personaliziranog poklona za poslovnog partnera, kolegu ili klijenta. Cijena poklona nije uključena – kreiramo ga ovisno o budžetu kojeg naznačite (minimalni budžet za poklon je 70 EUR).